Skip to content
hintergrund bild

Novinky

Systém LVT do kúpeľní

Kúpeľňa

24. novembra 2022

Systém LVT do kúpeľní

Nové možnosti v kúpeľni

Miestnosti s vlhkou prevádzkou, a to nielen ich suché časti či časti vystavené odstrekujúcej vode, ale tiež miesta s priamou expozíciou vody, sa stále viac a viac upravujú dizajnovými alebo LVT krytinami (LVT = Luxury Vinyl Tale). Tieto krytiny majú čo ponúknuť hneď na prvý pohľad – od klamlivo skutočného vzhľadu parkiet a kameňa až po veľmi kreatívne vzory a tvary. Rozmanitosť dizajnových možností otvára priestor na individuálne stvárnenie kúpeľne ako miesta pohody a relaxu.

Systém LVT do kúpeľní

Vlastnosti LVT krytín

Okrem toho, že sú LVT krytiny vizuálne príťažlivé, sú vodeodolné, vodoodpudivé a jednoducho sa čistia, čím zaručujú vysokú úroveň hygieny. Napriek tomu, že práca s nimi je rýchla a jednoduchá, pri ich realizácii, napríklad priamo v sprchovom kúte, je potrebné použiť technicky zladené systémové produkty.

LVT krytina

Systém na pokládku dizajnových krytín

Systém LVT do kúpeľní ponúka komplexné riešenie na pokládku krytín LVT vo vlhkých miestnostiach. Hydroizolačná stierka Hydro Basic 2K, spolu s izolačnou páskou a ďalšími súvisiacimi systémovými komponentmi ako sú vnútorné kúty, vonkajšie rohy a manžety, tvoria vodotesnú vrstvu, ktorá drží vodu tam, kde má byť. Krytina LVT sa lepí špeciálnym lepidlom na dizajnové krytiny X-BOND MS-K 499. Systém vhodne dopĺňa Epoxidová škárovacia malta FMY 90 a Polyuretánový náter PU 40.

Viac o MUREXIN Systém LVT nájdete v našom novom prospekte.

Hydro Basic 2K

Hydro Basic 2K

Hydraulicky tuhnúca, dvojzložková hydroizolácia bez obsahu rozpúšťadiel, na zhotovenie účinnej bezšvovej hydroizolácie priamo pod keramické obklady v sprchách, sprchovacích kabínach, kúpeľniach, terasách, balkónoch a bazénoch.

Hydro Basic 2K
Škárovacia malta epoxidová FMY 90

Škárovacia malta epoxidová FMY 90

Vodotesná, mrazuvzdorná, baktériám odolná, dvojzložková epoxidová škárovacia malta bez obsahu rozpúšťadiel s veľkou chemickou odolnosťou, je určená na škárovanie keramických obkladov, dlažieb, obkladových dosiek, mozaiky a jemnej kameniny na stenách a podlahách. 

Škárovacia malta epoxidová FMY 90