Skip to content
hintergrund bild

Blog

Viete, čo sa „skrýva“ za logom MUREXIN BEST4YOU?

Niektoré z produktov MUREXIN sú už na prvý pohľad iné. Balenie v čierno-striebornom obale s výrazným strieborným písmenom X, ktoré je základom loga BEST4YOU má vysokú rozpoznávaciu hodnotu. To však nie je všetko.

Produkty s týmto označením boli špeciálne vyvinuté tak, aby spĺňali vysoké požiadavky na prémiovú kvalitu, maximálny výkon, bezpečné použitie a efektívne spracovanie. S produktami BEST4YOU si spracovateľ môže byť istý, že ide o vysoko kvalitné výrobky s optimálnymi vlastnosťami spracovania, ktorých použitie je bezpečné a s ktorými dosiahne najlepší výsledok.

Čo presne robí produkty s označením BEST4YOU takými úspešnými?

Úspech a dobré meno stavby závisia od kombinácie remeselnej zručnosti a kvalitných stavebných materiálov. Prémiové zloženie produktov BEST4YOU a prísne kontroly počas výroby sú zárukou ich trvalo vysokej kvality, na ktorú sa spracovatelia môžu spoľahnúť. Všetky výrobky s týmto označením majú veľmi nízky obsah emisií, neobsahujú zmäkčovadlá a sú fyziologicky neškodné, t. j. nedráždia pokožku ani sliznice, čím výrazne prispievajú k ochrane zdravia spracovateľov. Známe príslovie hovorí: „Čas sú peniaze.“ Pri spracovaní jednozložkových produktov BEST4YOU nie je potrebný dodatočný čas na zmiešanie viacerých komponentov, čo súčasne eliminuje prípadné chyby pri ich správnom dávkovaní a miešaní. Produkty sú pripravené na okamžité použitie. To vytvára predpoklady na plynulú a efektívnu prácu bez zbytočných prestojov.

Produkty BEST4YOU

Asi najznámejším produktom z radu BEST4YOU je Lepidlo na podlahové krytiny Quattro floor D 444.

S týmto vysoko kvalitným a mimoriadne silný multifunkčným lepidlom nalepíte homogénne a heterogénne PVC krytiny v pásoch, PVC dizajnové krytiny (vinyl) v doskách a platniach, linoleové krytiny, kaučukové krytiny do hrúbky 4 mm, textilné krytiny so všetkými bežnými rubovými stranami, ako aj ľahké poťahy z plste. Minimalizuje zmršťovanie a zvyškové dotvarovanie, má vysokú tepelnú stabilitu. Je vhodné aj na podlahové vykurovanie a pri zaťažení kolieskovým nábytkom.

V obľúbenosti nezaostáva ani Škárovacia malta Platinum FX 66. Táto prášková, vode a mrazu odolná, pružná škárovacia malta s vodoodpudivým efektom je veľmi pevná a má výbornú oteru odolnosť. Vďaka ľahkej aplikácii a zrýchlenému tuhnutiu je vhodná hlavne na škárovanie nenasiakavých obkladov a dlažieb bez dlhších prestojov pri následnom umývaní. Vytvára veľmi málo nasiakavé, pevné, farebne rovnomerné škáry bez tvorby škvŕn. Vhodná je na škárovanie keramických obkladov a dlažby, mozaiky, predovšetkým prírodného kameňa a jemnej kameniny (gressu).

Ekologické nátery na silanovej báze

Nátery na báze modifikovaných silanov neobsahujú rozpúšťadlá ani vodu a sú vhodné na prípravu podkladu pred lepením lepidlami na báze MS polymérov alebo polyuretánovými lepidlami. Ide o špeciálne jednozložkové nátery, ktoré sú pripravené na okamžité použitie. Sú jednoducho spracovateľné. Predstavujú ekologickú variantu k epoxidovým živiciam.

Impregnačný náter s nízkou viskozitou Silanová impregnácia MS-X 1 jeurčenýna hĺbkové spevnenie nesúdržných minerálnych podkladov – betónu, cementových a anhydritových poterov v interiéri. Jednou z výhod je jej pochôdznosť a prepracovateľnosť už po cca 2-3 hodinách.

Silanová parozábrana MS-X 3 je penetračný náter na nenasiakavé a nasiakavé podklady, na spevnenie nesúdržných pieskujúcich poterov, ale rovnako aj účinná parozábrana proti zvyškovej vlhkosti na cementových poteroch a betónoch.

Tip produkt MUREXIN:

Ďalším zaujímavým produktom z radu BEST4YOU je vysoko kvalitná, flexibilná, jednozložková tekutá strešná a stavebná hydroizolácia pripravená na okamžité spracovanie Špeciálna hydroizolácia WD-1K. Neobsahuje vodu, rozpúšťadlá, silikóny a izokyanáty. Je trvalo elastická a odolná voči poveternostným vplyvom. Má univerzálne použitie pre všetky izolačné práce v interiéri aj exteriéri.